Helt perfekt att göra och ha i frysen. Passar bra att ha som "vanligt" fika eller att garnera med spritsad grädde och nått bär för en finare servering. Tycker kladdkakan blir så bra när man fryser den och den självtinar rätt fort när det är dags att äta en bit av den.

Detta recept gjorde jag

Ingredienser:
8 ägg
8 dl socker
6 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2½-3 dl kakao
6 dl vetemjöl eller glutenfritt mjöl
400 g smält smör

Vispa ägg och socker och blanda sen i resten av ingredienserna i nämnd ordning. Häll smeten i långpanna med bakplåtspapper och grädda i 175 grader cirka 30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska förstås vara lite kladdig i mitten.

Liknande inlägg

1 kommentarer

Linnea

29 Jul 2011 09:45

Det är inite bra att läsa den bär bloggen när man försöker vara nyttig för man blir bara sugen på att baka;)

Kommentera

Publiceras ej