Ni vet, en sån gång när man lägger allt i kundkorgen, för att sedan klocka bort sidan.. Det måste ju vara denna tids fönstershopping. Vill ha, vill ha, men inser att jag inte kan ha allt.. 

Granit skickade hem reklam till mig i den riktiga brevlådan.. Riktig reklam -tillverkad i kraftigt papper och vackra bilder, sådan reklam som man (läs jag) påverkas av.. Men nej, ikväll "fönstershoppar" jag bara. 

Detta; 


Om ni ska shoppa på riktigt så ange koden "kundkväll2910" 

Däremot har jag och äldsta dottern köpt fleecekläder, vantar och vinterskor idag! Lite tråkiga, men viktiga inköp. 
Är bra, men blir bättre om man gör om lite.. 

Är inne på fler skoskåp i hallen men har inte plats för några djupa sådana så det lutar mot Ikeas i plast. Inte de roligaste, men har rätt mått för att passa hos oss och som sagt - det går att göra om lite :-) 

Se här: 
Bild lånad från pinterest

Trä runtom.. Fick detta tips av en vän som gjort en liknande lösning. Sökte på pinterest för att få se några olika lösningar och då dök denna bild upp. 

Gillar förresten den trärena väggen! 
Nu har yngsta dottern stylat vardagsrummet genom att dra för alla gardiner.. Inte för att vi kommer ha det så här men det blev ändå en mysig ombonad känsla, så helt fel ute var hon ju inte ;-) 


De riktiga färgerna på gardinerna är mer såhär; 


Saknar fortfarande en tavla här.. Kanske dyker det upp en inom kort. Den vi hade tidigare åkte ner mot golvet och gick sönder (ramen sprack) så en ny ram till bilden eller så något helt nytt får det snart bli! 

Morgondagens pyssel får bli måla rör.. Vi har ju dragit rör i hela huset för att konvertera om till vattenburet/bergvärme så det är några kopparrör som ska få bli vita.. 

Nu ska jag fortsätta dricka mitt glöggte och kika lite på Ikeas sida.. 


Liknande inlägg