Idag fick jag äntlign dra bort tejpen från hallen! Hallen har varit årets första projekt här hemma. Jag påbörjade denna lilla makeover för två helger sedan och jag kan nu räkna den som klar. Som vanligt så tar även mindre projekt lite mer tid än man först tänkt (väldigt typiskt mig att missbedömma tidsåtgången). Tejpa, rengöra, grundmåla, måla, måla, måla och måla lite mera... allt tar sin tid. Nu är sista tejpen bortdragen och de små färgstänken som råkade hamna utanför är bortskrapade. Skönt!
 
Tidigare: Fururäcke, ledstång av furu, trappsteg av rödbrun plastmatta och övriga detaljer i furu. Allt målades vitt och ena ledstången valde vi att helt plocka bort. Vi tyckte det var snyggare med bara en ledstång. Funderar på att göra lilla väggstumpen vit och bygga upp en liten tavelvägg där med lite favoritbilder på barnen. Vi avvaktar och funderar vidare!
 
Här nere ser ni bilder på hur det först såg ut. 
 
 
 
Här kommer bilder på hur det blev.
 
 
 
 
 
 
På den här sista bilden ser ni ett bildcollage med en mäklarbild och med en egen bild innan målningen.  De nedersta bilderna är slutresultatet och med våra egna hallmöbler. Hallspegeln är ett arv från min farfars bror Gottfrid och teakbyrån har jag köpt. 
 
Nästa projekt blir nog att måla dörrar och dörrfoder där nere (mörkbruna nu) sen kommer det bli grå heltäckningsmatta istället för den mörkbruna plastmattan. 
 
 
#hall, Hemmahososs, före- och efter, måla furu, målad trapp,