Yes! (Eller gäss?) - Nu är våren här. Jag har planterat tomater, chili och paprika samt persilja och dill. Jag har även en basilika som jag tar skott från för att få fler plantor. Sakta men säkert går vi mot att äta mer av det egna istället för att köpa! Sakta, men ändå i rätt riktning. Förra helgen åt vi sambons orre och järpe. I helgen ska jag koka saft och även göra fler varianter av sylt.

Något som är sämre för miljön- att flyga, har vi ändå bestämt oss för att göra. Vi vill visa barnen Thailand inom en 2-årsperiod. Så vi hjälps åt här hemma att konsumera lite mindre, undvika onödiga köp och tillsammans tänka tillsammans kring sparande. Vissa köp behöver man ju dock göra och då använder jag refunder (och får på köpet återbäring) 
Genom den sidan (eller appen) beställer jag apoteksgrejer, dammsugarpåsar, kläder mm. De flesta sidor är anslutna, enda skillnaden ör att du går in på dem via hemsidan eller appen. Första gången får du 50kr återbäring om du använder min länk här 


Här nere ser ni min återbäring som jag sen kan flytta över till mitt vanliga bankkonto. Det är inte så många procent återbäring på varje köp, men tillslut så hinner det ändå bli en summa eftersom det är över 1000 butiker anslutna och jag som inte är på stan så ofta beställer en del saker. 
(null)


 
Uppdaterar er senare mer om min kompost och hur det går med växterna 😁

(null)

(null)

Avslutar med ett vårtecken! ❤️

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej