En del affärer tar ju verkligen priset när det gäller att rea ut saker. Jysk har redan börjat blanmd sina trädågrdsmöbler.. eller  ja, kampanj kallas det! Jag tror inte att jag skulle köpa nått där som inte är på kampanj eller rea, det hade känts som en dålig affär.
Hur som helst sitter jag ofta och kollar i deras reklamblad på trädgårdsmöbler. Denn är på kampanj nu (pris 4600)


Jag stör mig dock på att det är 6 stolar på bilden, men 4 som ingår i priset. Fast å andra sidan ser man ju att det går om man vill komplettera med fler.

Dyrt är det då på de med trädgårdsmöbler, även om man kollar på Jysk och mer billiga ställen.
Hittade även dessa

en träbalja att ha blommor i

och denna. Kampanj nu för båda 75kr/st
Dessa är designade av Rolf Bengtsson och är i stengods. Den hängande dagen går på 1850 och de andra ca 1600 kr per styck.. smakar det så kostar det! De faller mig i smaken i alla fall men inte priset.. :/

en rolig sak är att man kan alla är personliga och de görs när du gör en beställning så man kan komma med egna förslag på vilket uttrycks de ska ha.. från www.jagorstrand.se

Igår när jag läste klart Hus & Hem funderade jag på trädgårdsmöbler. De syns ju överallt nu. Vet inte hur många gånger i veckan vi får reklam om just trädgårdsmöbler och i alla tidningar verkar det finnas både artiklar och annonser om möbler. (eller smygreklam i artiklarna) Det jag dock tycker saknas är något annat än det jag ser i vanliga Jysk- och Möbelaffärssreklamen. Antingen något man bygger själv eller alternativ på annat sätt. Jag satt och funderade varför inte fler använder vanliga köksmöbler. Speciellt till möblegrupper där man ofta sitter och äter. Jag tycker att många gånger så blir "vanliga" trädgårsgrupper så klumpiga och inte alls så behagliga att sitta och äta i. JAg skulle vilja ha några färgglada pinnstolar i min trädgård och ett klappbord eller ett rejält ganska långsmalt bord till det. Allt beroende på vilken yta som finns förstås :-) Sköna solstolar  finns det förhoppningsvis också plats för, men just vid middagen vill jag inte sitta låga  tunga klumpiga möbler.Tänk er dessa i olika härliga sommarfärger :-)  (bild lånad från danielssonsaktioner.se)

Liknande inlägg