Ena sekunden klagar jag på att vinden känns lite kall, för att nästa sekund njuta av solens värme och jag påminner mig själv om att det är april och vi bor i norrbotten. I helgen har sociala pratstunder varvats med krattning och annat gårdsfix! Kratta känns kul, men stapla ved.. ja, tur vi är två och kan dela upp sysslorna ;-)
 
Våra gamla möbler som vi hade för två år sedan har tagits fram. De duger gott i år men nog drömmer jag om något annat .. som vanligt! Längtat till det riktiga piffet ute! Än finns risk för frost så inga blommor blir det än, men några fröer har vi försått idag.
 
Lite ikea-drömmar;
 
 
Snipp, snapp, slut, så var denna vecka slut!
 
ikea, terass, trädgård, utemöbler,
Det är första våren i huset och krattningen och donandet känns lite extra roligt. En massa löv har krattats bort och vi väntar nu för att se vad som kommer att dyka upp i de rabatter som finns. Det har varit varma härliga dagar och vi har köpt glass från glassbilen som vi åt på bron i kvällssolen.
 
I år är våren tidig - och påsken sen. Bra sammanträffande då det har funnits bra med tid till att vara ute och varva kaffesurr med krattning.
 
Upptäckte även idag att vi inom kort ser gröna blad i träden... Underbart!
 
Tänk att se detta 21a april (tror det är ovanligt i norrbotten)
 
 
Ser fram emot att se dessa rosa knoppar spricka upp
 
Lite bilder här hemifrån:
Dom första blommorna ute
Körsbärskvistarna som för andra året i rad uteblir med sina blommor, men fungerar att ha framme ändå med pastellfärgade fjädrar. Duken köpte jag förra året på röda korset för en tia.
 
Pastelliga kuddar. Den mångfäragde är från Ellos. Den ljusblå och den ljusrosa från Ohlssons tyger. Den mintgröna (men mönster) är från Lagerhaus och den rosarandiga är från HM Home
Påsklilja som jag pyntat med fjädrar och en kyckling i mitten.
 
 
 
 

Liknande inlägg