Lite mer färg ville jag ha in.. och det är väl inte så att det sprakar av färg, men lite "nya" saker har plockats fram som gör att det känns lite mer ombonat..


Matta från mammas sambo, min mammas gamla lampa och ett bord från min farmors bror.

Och så ringde telefonen efter leveranse från lite olika håll.. " jo, vi tar den", sa jag och min sambo suckade ett "nej" ..

En gammal fåtölj.. sjukt bra kvalité! .. men var ska vi ha den?Ja vi får se.. process pågår som jag bruakr säga.

Även här händer det saker men är inte fulländat..Ja, eller nu har ju inte jag någon trädgård. Jag har en balkong, en betongplatta med galler runt. Men en del trädgårdshemmahörande saker har jag där.. och dessa lyfte jag in igår samtidigt som jag pratade i telefon med en vän. Det gäller att ta vara på timmarna och eftersom vi pratade över timmen så var det ju bra att lite saker kom på plats?
(blomman är dock en gåva från syster och har aldrig varit utomhus)

Som jag sagt tidigare är sovrummet är frågetecken just nu. Färgmässigt går det mot brunt och turkost och så grått på väggarna..
Men vilka detaljer som ska göra pricken över i:et det vet jag inte än. Jag kan ju jobba vidare på trädgårdskänslan.. eller så gör jag om allt igen. Hoppas på en kreativ söndag och ett steg i rätt riktning när det gäller hemmet.

Vilken underbar dag! Sol och sovmorgon! Började dagen med att rama in en tavla och få upp en tavellist. Vi hade dessutom barnvakt några timmar idag så ett besök på möbleaffären samt sambons syster fick det bli. Och i det huset finns det inspiration och hämta vill jag lova. En färgstark inredning, där gamla ting blir något nytt och allt ihop på ett trendigt snyggt sätt. Till och med köksfläkten har hon gjort om på sitt eget sätt för att skapa den stil hon vill ha.

Väl hemma och efter att middagen landat fortsatte jag med mina ramar. Detta är resultatet.

Bild som jag gjorde för en vecka sen eller nå sånt. Ville bara visa skillnaden när en bild får en ram.Var tänkt att jag skulle ha den på tavellisten i hallen, men där tippar ramen..

Ramade in lite papper som jag hade..Dessa hamnade dock på våran minitoalettSen hade jag en marimekkotapet att ta vara på..


Dessa färger passar dock inte in i vårt sovrum just nu..

Så just nu nyttjar vi bara en och det är i hallenRamade in denna akvarell som jag gjorde förra hösten. Eftersom ramen är tunnare så kan den stå på tavellisten utan att tippa.Så nu ser det ut såhär i hallen (dörr till stora toaletten)
Helt ärligt så är det kanske lite obalans mellan de två sidorna.. får fundera vidare på det.

Några ramar kvar, minst en ska till Emilias rum.. ska bara bestämma om mitt nuvarande motiv duger eller om jag ska tänka om. (och måla nytt)

Liknande inlägg