Nu ska Niklas syrra och hennes kille sälja deras gamla, men välrenoverade hus! Huset är fyllt med unika detaljer. Kolla bara in trappen, golven alla vackra skåp.. Skivan som tvättfatet står på är en gammal dörr, ja, huset är verkligen väldigt unikt! 

Gå in på hemnet och sök på Ersnäs, Luleå kommun eller åk dit på visning idag! 

Bagarstuga, häbre, ladugård och garage i modell större (garage på 112kvm) med tonårslägenhet.. Här em bild från bagarstugan; 


Visning idag, 13:30 - ersnäsvägen 75

Värt ett besök bara för att få se det live :-) 


Idag har solen lyst men det hade gärna fått blåsa lite mindre. Jag satt en stund i lä och drömde mig bort mot sommarens värme och härliga kommande dagar. I år kommer jag ha betydligt mer tid till lite hemmaarbete än vad jag hade förra året så i år vill jag komma igång med lite odling av såväl ätbara grödor som dekorativa växter. 

Här några blandade bilder från Hus&hem

Här har de de satsat på hål i trädäcket för planteringar och rejäla krukor för växter.. 
Lek och bus!
 Vi har också gungor och romerska ringar i träden. 
Rolig ide att också hänga upp en sänghimmel i trädet. 


Har spanat lite extra på olika typer av insynsskydd.. Från bygghemma.se hittar jag dessa alternativ; 
Nu under våren vill jag ha massor med tidningar fyllda med sommarinspiration! Har beställt några nummer av allt i hemmet och fick med denna söta lilla vad.. 

Knipsade två påskliljor .. 

Här är ett vårtecken hemma hos oss; 
Scilla! Härligt att se trots att det är ganska mycket snö kvar överallt. Nu har vi haft två soliga dagar och jag hoppas att det fortsätter så att snösmältningen går fort! 

Liknande inlägg