Det jag ser allra mest fram emot är att få inreda ett barnrum för där måste ju gränserna ändå vara minimala och möjligheterna enorma. Den här tapeten från MrPerswall nya barnkollektion inspirerar mig.. kan tänka mig att om den inspirerar mig så borde den inspirera även barn till fantasi och lek.

(ps. dessa superstora mjukisbakelser är ju rätt härliga de med)Speceillt de två översta gillade jag skarpt! Bilderna är lånade från deras hemsida - följ länken ovan
men vårbilderna har börjat dyka upp. Nackdelen med att bo i Norrland är att det är länge kvar innan spaden kan sättas i jorden. Och än så länge har jag ingen egen jord att gräva i..
Denna bild från Hm Home inspirerar migGillar den här råa känslan med betongväggen i bakgrunden. Det som inspirerar mig mest är den gamla trälådan - snygg som förvaring inne, men också en snygg detlaj utomhus eller i ett uterum. Även den halvrostiga fårgelburen är en snygg dekoration för tända ljus eller växter.. det är någonting med gamla rostiga saker och trädgård som alltid faller mig i smaken. Jag har en gammal låda som jag fyndat hemma på min pappas vind.. Katten har fått ha den som sovlåda nån sommar, men annars ligger den mest och väntar på rätta tillfället..

PARIS matgrupp med stoilarna THEO  2995:- på EM


Jag är sugen på en luftigaren matgrupp till vårt lägenehetskök. Grönt är ju aldrig fel.. Vitt dock snäppet enklare och mer tidlöstPARIS matgrupp med stolarna MAX 3395:- på EM

Liknande inlägg