En tanke som slog mig, i brist på utrymme så kan man kanske göra en pysselgarderob med ett litet bord i.. Alternativt bara en massa förvaring och ett bord i närheten. Här är en bild från en gammal Allt i hemmet där de har en sygarderob. Minns att min mormor hade ett stort stort skåp som rymde förvaring i dörrarna och i skåpet bänk, bordsyta och symaskin (om jag minns rätt?) ett sånt skåp skulle man haft fast med lite mer papper och sånt istället för symaskin och trådrullar..

 

 

 
Den här typen av villor är nog väldigt vanliga i de kvarter som blivit byggda på 80-talet. Denna är lite piffad med fönster vid diskbänken i köket, samt fönster från golv och tre glasdörrar. Kan tänka mig att det gör en del för ljusinsläppet. Sen gillat jag hur de målat fasaden kring dörren och gäststugan var i den finare laget. Se här : 
Det hade varit kul med före- och efterbilder men det är ju inte relevant i detta fall  bilderna är från svensk fastighetsförmedling, via hemnet. Villan finns i Öjebyn! 

Vad tycker ni??? Fint eller opersonligt? 
80-talsvilla, funkas, renovering,
Idag for jag iväg själv för att hitta en matta. Främst till vardagsrummet men även till köket. Jag hittade inget, alla orangefärgade ryamattor var slut och de trasmattor jag funderade på var beställningsvara. Besviken äkta jag hemåt. Har haft middagsgäster här ikväll så ville gärna ha det lite mer ombonat.. Så då bestämde jag mig för att lägga ihop mina två trasmattor till en. De här har jag ju haft i hallen och i köksgången men de får vara tomma golv där tills jag hittar rätt matta till vardagsrummet. Ganska nöjd över att ha lyckats få till "ny" matta utan att köpa någon .. Fast detta är nog bara provisoriskt! Har även hämtat filt och kudde från källaren, samt duk och lyktor som jag haft undanstoppat ett tag. 

Kanske blir gardinbyte imorgon också :) och vimplarna ska bort för det passade bättre under sommaren, speciellt med tanke på alla kalas vi haft här :)


Dagens dukning; servetter a la Ernst, höstduk, betongljusstakar, glas från kosta boda.. 

Efterrätten: 

Kladdkaka mer citron och vit choklad 
dukning höstdukning mattor,

Liknande inlägg