Det verkar bli några kyliga dagar nu och då behöver jag se lite annat än snö och kyla.. så jag fortsätter med lite färgglada inlägg.. lite balkonger/uteplatser med färg till exempel;


Jag gillar den lila mattan i bild nummer två som ger hela balkongen en ombonad känsla. Jag gillar även att man använder sig av gardiner på uteplatsen i bild nummer två och i de andra två bilder har man vågat sig på riktigt färgstarka möbler! Lägg även märke till de snygga stora betongkrukorna som fyllts med gröna växter (bild 4). Det är så kort period för balkong/uteplatser så där borde man ju verkligen våga ta i lite när det gäller färg! Inspirerande tycker då jag, vad tycker ni? Hur vill ni ha det?
Det blev en tavla signerad moi igår! Än så länge känns det bra men då har jag inte hunnit titta på den i dagsljus ännu och inte på sin rätta plats heller. Mycket hänger ju på hur allt annat kommer bli i vardagsrummet. Tänkte passa på och fortsätta måla idag eftersom det kändes så roligt igår. Använde mig av akryl iställer för olja och oj vilken skillnad .. :) Väldigt mycket lättare med akryl.

Innan jag plockar fram allt vill jag bara visa er lite färgklickar från åhlens


skål 89kr, liten ljusstake 49kr, stor ljusstake 99kr

Mina sockerfrostiga lyktor får vara kvar ett tag till.. nu i köksfönstret. Idag blir förresten mitt minsta hjärta 5 månader :) Vi hälsade på en kompis idag som har renoverat huset så fint. Det var så ljust och fint, men snygga retrodetaljer som passar perfekt i ett gammalt hus. Inspirerande till max! Jag blev väldigt sugen på att köpa en massa nytt.. snart får det blir lite vårfärger här hemma.. snart! Nu ska jag plocka fram lite målarsaker och försöka få till något som kan passa nu till våren.
Hoppas ni har en bra helg!

Liknande inlägg