Ja vi är ju snart där i september och då kommer lite höstnyheter, redan nu i augusti kommer det också en del höstnyheter. Detta är nyheter från Ikea och en del av deras nya kollektioner är så kallade tillfälliga kollektioner så då gäller det att vara på tårna om man vill ha saker från just den kollektionen. Nedan ser ni saker från deras pressmaterial; 

Tygservetter i bomull, fina serveringsfat och så måste ju även Ikea ha något i marmor.. 


Jag är lite besatt av ost och kex just nu så kanske var det därför mina ögon fastnade lite extra för dessa bilder. En snygg skärbräda att servera på står på min vill-ha-lista :) 

Jag gillar det här bordet och bänken i serien Norråker som är i björk! Skulle gärna haft dem hemma hos mig! 
I väntan på John blund så ligger jag och kollar lite bilder i mobilen. 


Det blev inte mycket trädgårdspyssel i år. Fantasin och kreativiteten har inte varit på topp och jag vill gärna skylla på vädret. 

Sommarängsblommor.. Allt blommar så sent i år

min billiga blomma från Willys verkar då trivas tack vare allt regn.. 

Rädisorna blev få, men några blommor av rädisorna blev det i alla fall så dom hamnade i vasen 

Lite pynt till räkfrossan. Vita Ikea-servetter i en liten hink (varit ljuslykta tidigare) gräslöksblommor i en liten vas och så fågelholken som jag annars brukar ha inomhus. 

Tända ljus när det skymmer är väl bland det bästa jag vet. 

När det kommer till sommarkvällar är jag ganska envis. Man ska vara oavsett temperatur.. Infravärmare, filtar och varma kläder får vara till hjälp. 


Och så till sist..från mitt hem till någon annans hem.  En inspirerande bild från sköna hems bildgalleri. Lägg märke till belysning, växter, filtar och kuddar (och blommor som till och med matchar kuddarna). Varm och mysig bild! 
oljelampa, utomhusbelysning,
Här kommer senaste nytt från Piteå - HM flyttar till småstaden och komplettera sortimententet med saker från HM HOME! Hurra!! Dags för Luleå att göra detsamma tycker jag, men väldigt roligt att det blir så i Piteå i alla fall! Bilder från HM HOME 

Liknande inlägg