Fast jag har fuskat och tänt det tidigare 😉 och denna ljusstake kommer jag ha framme även efter jul men den passade bra att ha som adventsljusstake nu under jul. Stjärnan blev klar igår.. Allt händer lite senare än vanligt här men vad gör det om hundra år :-) 

Snart ska vi gå ner på isen och åka skridskor! Förstås inte lika vackert och soligt som igår men lite frisk luft blir fint ändå! :) 
Här sitter jag i soffan och myser!! Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog idagJag och Emilia var i Piteå idag. Hon fick göra hål i öronen och så passade jag på att gå in i buketten där vi hittade denna snöflinga samt en ny hyacint. Hemma passade jag på att plantera om amaryllisen i en finare kruka samt att hyacinten har hamnat i en betongkruka som jag hade sen tidigare. Lite fika med grabbarna har vi också hunnit med idag! 

Ha en fin lördagskväll! 

 
 
Kristallskålen får agera ljusslykta för att inte göda sockeråttorna härt hemma för mycket. Det är så fint med synliga kakor, polkagrisar och annat gott kring juletid men ack så svårt för de små att låta bli.. Dessa kakor har det kanske inte upptäckt ännu (?) Då får jag ändra om igen .. 
 
 
 

Liknande inlägg