Ett målat traktordäck med planteringar i och äpplen hängandes (konstgjorda)



Här var det LP- skivor som gjorde utsmycknignen i detta träd

Bilder från Piteå under Piteå dansar och ler.

Hägnan, Luleå


Hägnan, Luleå


Gultzaudden, Luleå


Lekskepp, Gultzaudden, Luleå


Gultzaudden, Luleå






Segelbåt i solnedgång, Norra Hamn, Luleå


Norra hamn 00:50, Luleå


Lador i Sjulnäs, Piteå


Fönstret till en sommarstuga som en gång var en ladugård. Många gamla saker och detaljer fanns bevarade - underbart!


ett Häbre, Sjulnäs, Piteå


Kvällselden, Bergsviken, Piteå



Helt perfekt att göra och ha i frysen. Passar bra att ha som "vanligt" fika eller att garnera med spritsad grädde och nått bär för en finare servering. Tycker kladdkakan blir så bra när man fryser den och den självtinar rätt fort när det är dags att äta en bit av den.

Detta recept gjorde jag

Ingredienser:
8 ägg
8 dl socker
6 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2½-3 dl kakao
6 dl vetemjöl eller glutenfritt mjöl
400 g smält smör

Vispa ägg och socker och blanda sen i resten av ingredienserna i nämnd ordning. Häll smeten i långpanna med bakplåtspapper och grädda i 175 grader cirka 30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska förstås vara lite kladdig i mitten.

Liknande inlägg