Äntligen tog jag tag i något som legat och grott i huvudet.. om jag skulle köpa en ny systemkamera eller inte. Men då priserna är ungefär lika låga som en vanlig kompaktkamera och jag använt min gamla relativct mycket (fram till att fokusen gick sönder för ett år sedan) så kändes det lätt värt det! Det blec en Canon 1100D. Jag har inte orkat läsa på så mycket utan tog Canon för att jag alltid varit nöjd med det märket och för att den här modellen låg bra i pris nu. 
 
Idag efter jobbet gick jag och barnen till hamnen. Det var lite dimma som svepte frna över isen samtidigt som solen var på väg ner. Kameran var med! Kanske måste läsa på om det här med vitbalans.. känner att bilderna inte gör verkligheten rättvis för det var makalöst vackert ute..
 

 
 
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Imorgon är det fredag!!!!!
 
 
Det kliar i fingrarna! Det absolut fulaste i huset är nog tvättstugan (delad plats med ena badrummet). Eftersom man tvättar en del och dessutom kommer ut från duschen och bastun där så hade den gärna fått vara nåde praktiskt och snygg. Vi får de när vi tar tag i den, första prio är väl att rensa upp där. Just nu har vi allt möjligt där så det kommer underlätta vidare funderingar om det inte är så mycket onödigt där inne. Mina första tankar är väl att känslan ska bli mer lugn och harmonisk genom mer dold förvaring. En torktumlare kommer underlätta torkningen och för mig tar diskhon upp onödig plats men det är ännu under diskussion :-) kanske en garderob för lakan och handdukar och så plats för smutstvätten .. Ja, inte så mycket mer noggrant än så men vita väggar hade ljusat upp den lilla tvättstugan, så det valet känns faktiskt givet. Abrakadabra.. Städa och rensa först var det visst.. 

Lite bilder från Ikea; 


Har ni några tips i för kommande planering av tvättstugan? Eller om man tänker ytan som en relax men tvättmaskin ;-) vad behöver vi? Vad behöver bi inte? 


Vaknade före alla andra och passade på att måla bordet ett tag och efter det kastade jag på lite färg på en lampa jag har här hemma. 

Igår var vi på stan och jag fick lampan från Hemtex, tyg till Emilias gardiner och även en matta till hennes rum. Jag köpte mig även en ny systemkamera så mina ambitioner är att hellre lägga upp några få bra bilder än flera dåliga mobilbilder. Batteriet är i laddaren så snart ska jag testa den! Måstenjuda på flera före- och efterbilder också från huset. 


En bild på något helt annat - en kaffekopp som jag funderar på att köpa?! Typiskt bara att jag ska fundera så länge ... 


Liknande inlägg