ja nu har vi varit lediga och hemma hela veckan.. Eftersom barnen varit krassliga har det blivit mest aktiviteter på hemmaplan.. Och när man inte gör så mycket då sätter idéerna igång.. Jag vill göra om hallen - måla vitt och byta tapet på en vägg.. Sätta upp "skoförvaring" som slukar bra mycket mer än skor. I den nuvarande har vi både fleecekläder, vantar osv. Vi behöver också få upp några krokar och dessa vill jag ha direkt till höger när man kliver in genom dörren. 
 
Och i hallutrymmet som är parallellt med köket, där enbart trappen och en mindre byrå är just nu.. Funderar på några vägghängda vitrinskåp.. vill egentligen hitta ett gammal träskåp där vi kan förvara handukar, lakan mm. men det perfekta skåpet dyker väl upp när jag minst anar.. 
 
Och så har vi Noomis rum.. Funderar ändå på Ellos tapet bonnie .. 
Och så här ser mina kladdpapper ut.. 
 
 
På bordet just nu.. 
 
Svensk design från 20-talet (Ystad-metall). 
 
Solen överraskade oss idag så vi har varit ute på isen en sväng. Jag älskar att ha nära till havet/isen! Det ger mig ett lugn och där hittar jag ro att bara vara. 
 
Hoppas ni haft en bra dag och inleder helgen på bästa tänkbara sätt! 
 
 
Tiden går och snart är det vår! Vi tar det mest lugnt! det blir en del tid i köket.. Fixar lunch, lagar mat, bakar, dricker en massa kaffe och lyssnar på radio. Igår bakade jag och yngsta dottern en semmelkladdkaka.. Alldeles för söt (men god) och tiden blev knapp så gräddningen borde fått ta mer tid. Nästa gång! Lite sugen på att göra en likadan med stevia.. Fortfarande vitt mjöl och socker i den mandelmassan man sätter på, men inte så extremt mycket som det annars är.. 
 
Dagens middagstips: köttfärslimpa med potatismos och grönsaker. Gjorde en gräddig sås till det som jag smaksatte med bland annat prästost och peppar. 
 
 
 
Bilden nere till höger är från Mio i Piteå.. Dom hade fått in en del snygga saker, från bla house Doctor och Bloomingville..
 
Ni ser ju även vädret på bild - Mulet och trist, men det andas vår.. 
 
 
 

Liknande inlägg