Eller det ser i alla fall enkelt ut med dessa hyllor/skrivbord. Luftigt och ändå mycket förvaring då hyllorna fortsätter en bra bit upp. Det här är ju dock en bostad med högt i tak, så det kanske inte ser lika fint ut hos oss som bor i mer traditionella Svensson-Svensson-hus (typ:-)) 

Jag vill ha kontorsförvaring som jan smälta in utan att kännas som ett skrivbord eller någon kontorshörna, men lättillgänglig förvaring för jobbsaker hade varit bra!! Och det gillar jag här; det ser inte ut som ett kontor.. 


Bild från Alvhem mäkleri. 

Ps. Samma lägenhet har detta kök; 


Älskar förstås tegelväggen! Andra godbitar ärvbäbkdkivan, de infällda spottarna, kaklet.. Ja krukväxten och kaffebryggaren är snygga de med ;-) 
Nu har jag haft mitt lilla party här hemma :) 2 olika sorters chokladtårta och en äppelkaka och så massor med inredning!! Kul att se mitt egna hem fyllt med någon annan saker.. Nu när Jane har åkt känns det lite tomt här hemma! Hade inte tid att fota så mycket men dessa tre bilder hann jag snabbt ta innan huset fylldes med fina vänner och visningen var igång. Ja, ett tisdagsparty a la inredning syftar jag då på.. Så lite bakning blir det idag! 

Lite bilder från deras sortiment 


Själv är jag nog sugen på köksganduk, kudde och gärna badlakan också. Lyktor är ju alltid fint, speciellt de i guld gillar jag men har ju rätt mycket av det redan.. 

Ser fram emot att se lite nya saker i sitt hem och ser fram emot att få bjuda hem lite folk på lite kaffe och surr :-) 


Liknande inlägg