I år blev det skyltsöndag i Piteå.. mysigt men lite trångt med barnvagn. Köpte mig en till hjort :) Kompisen till min vita hjort har ju åkt i backen och brytit benen så den här har känt sig ensam senaste halvåret.. 
 
Nu satte jag dem på stringhyllan men känenr jag mig själv rätt så kommer de flyttas runt.. eller jo, nu står de ju på fönstret i köket och tidigare stod den på köksbänken.
 
Även dessa kakburkar har jag köpt från Åhlens ganska nyligen
 
Likande pastellgrön färg återfinns ju i tapeten och den senapsgula färgen tycker jag bryter av på ett snyggt sätt. så jag är mycket nöjd med burkarna.. måste bara gömma undan dem för kakråttorna som huserar hos oss ;-) (mig själv ej inräknad)
 
Nu ska jag fixa adventskalendern till jobbet... lite i sista stund men bättre sent än aldrig!!
 
I fredags när jag kom hem från jobbet så var himeln så vacker. Hela byn var frostig och vacker så jag gick ner mot vattnet för att se himlen där vid badstranden..
 
Egen bild  28/11-2014, Rosvik
 
Denna mörka årstid uppskattar man vyer som dessa..
 
 
 
På många ställen här i huset så är det tomt på väggarna. Det är lite trist, men var sak har sin tid så tids nog finns det nog mer på väggarna. Ikväll påbörjade jag i alla fall en enklare variant av tavla som ska få finnas vid matbordet i vardagsrummet. Så här ser den ut nu; 


Har för övrigt haft en mysig lördag! Imorgon blir nog också en mysig dag med skyltsöndag i Piteå! 

Liknande inlägg