Snart är det dags att byta ut lite saker här hemma.. Men inte så mycket som förr då hade jag fler saker som jag växlade efter årstid. Nu är det nog en duk, en filt och en kudde som ska bytas.. 

Jag vill gärna hitta en ny mysig filt att lägga i soffan. En filt som dök upp i ellos flöde på instagram var denna: 

Jag hittar den dock inte i deras sortiment men hoppas att den dyker upp där.. Även denna filt från Ellos skulle kunna fungera hemma hos oss (tror jag..) 

Jag är lite skeptisk mot bladen men gillar kombinationen grått med senapsgult..Kuddmix från Ellos 


På tal om höstmys.. Känns som om jag kört på det där höstmyset med filt och tända ljus hela sommaren. Tur att det aldrig kan bli för mycket sådant :-)  

Hoppas ni får en trevlig helg! Här hemma är det fullt upp med 4-årsfirande! 


Underbara sensommar!! Jag och två vänner har grillat och ätit efterrätt ute. Sen blev det bastu och bubbelpool tills klockan slog tolv. Så mysigt att få tända en massa ljus, ligga där i badet och bara filosofera och titta upp mot himlen. 

Dagens dukning skulle vara med strandtema.. Kanske inte fullt ut, men det var lite det som gav mig inspirationen ikväll. 


Servettringar som jag gjort själv av flätade hampasnören. 
Drivved på mitten av bordet. En glasburk med hampasnören och blåklint och andra blommor från pallkragarna. 


Liten lykta (och gräslök som jag haft även tidigare i sommar) 

Lite vassliknande växter i en större burk som även den är dekorerad med hampasnören. 
Denna sista bild är från baksidan där vi har bubbelpoolen. Flyttade över några av ljusen och oljelampan hit men i övrigt inga lampor. Den stjärnklara himlen kändes effektfull och rogivande och jag älskar hur värmen gör gott för kropp och själ. 
dukning, sommarnatt, strandtema,
Både igår och idag har jag suttit ute på framsidan till sent på kvällen. Det var betydligt varmare igår, men 12 grader , som det är nu funkar det med ;-) precis som jag alltid gör inne, så tänder jag även utomhus flertalet ljus. En oljelampa, något myggljus som avger lite citrusdoft, flera värmeljus och så någon  solcellslampa lite här och var. 

En solcellslampa som vi köpte i våras har gått av i skaftet och istället för att slänga den så gjorde jag så att vi istället kunde hänga upp den. Jag vet inte om det blev så estetiskt snyggt, men den lyser bra nu på kvällen så det kändes tråkigt att slänga bort den. 

Sista dagarna på semestern och det känns som om jag fortfarande piffar till det lite ute.. Den här hänger nu på ett bättre ställe än tidigare. 


Kakelplatta med några värmeljus. Oljelampan från åhlens står nu på bordet. 

Trodde jag skulle störa mig mer på att se gatan från den här platsen men det är så lugnt ändå på gatan och passerar det någon tycker jag bara att det är roligt att se lite folk. 

Solcellslampa från rusta (bild från igår, nu är den på en ny plats..) 

Och så en sista bild från när jag och barnen åt lite lördagsgodis ute

Älskar mina glas, allt blir så gott i dem! (Loka päron crush på bilden) 

Väldigt rogivande att sitta med målarboken. Jag och äldsta målade lite tillsammans när yngsta dottern sov..

Nu ska nog även jag krypa ner under täcket. Tack och godnatt! Liknande inlägg