Jag har hittat en del fint på Ellos, här några gardiner; 
Somriga gardiner! Skulle vara fint att ha både i vardagsrum och i sovrum
Dessa gillar jag också men undrar om de kommer att kännas mörka? Kanske fungerar om väggarna är vita?! 

Även kuddarna, den stickade filten, mattan och korgen gillar jag! 

Här är det mönster men ändå maximalt ljusinsläpp
Snyggt mönster och skönt med hissgardin.. Och snygg pinnsoffa! djurkudde, gardin, pinnsoffa, trädgården,

Juldagarna är över men fler dagar med ledighet väntar. Jag har kollat på lite bilder och kastat ihop några collage. Idag åker vi hem och jag vet inte, men jag tror att julsakerna får vara kvar fram till Nyårsafton i alla fall. 


Det blev en del bakning i år, rödrutig gardin i köket och rödrutig duk på matbordet. Jag har flitigt tänt ljus, speciellt på mina två fat med mossa. Naturen är så vacker! Min tallkvistar med kottar har hållet sig fin länge, värre var det med minigranen från ikea men den gav oss den första julstämningen innan tomtarna kom fram. Nästa år blir även luciatåget komplett då den sista figuren, tärnan, kom i ett paket på julafton. 


Roade mig med bitstrips härom dagen; 


Synd att det inte är sammankopplat med instagram, jag tycker det är ett roligt sätt att berätta vad man gör eller bara ta fram en humoristisk bild! Det går ju att lägga upp själv men jag tycker det borde gå att göra direkt från programmet. 

Ja, som sagt, god fortsättning och gott slut! :-) Blev nyss väckt av ett sms och tänkte att det var lika bra att kliva upp. Så nu sitter jag själv i soffan medan barnen sover (sambon jobbar). 

Igår var det uppesittarkväll vilket jag tycker är en trevlig tradition. Inge rim och julstök, men mat, fika, godis, glögg och Bingolotto. 
Burken med tomtar har jag fixat själv (glasburk+lim+servetter)
Ville även visa hur fint det är här på gården med all belysning på alla balkonger. Nästa år blir det en rad villor som grannar och en egen gård att pynta mer belysning.. Om jag längtar! Har gjort en del flyttlådor nu men igår bestämde jag mig för att göra det så fint och mysigt som möjligt här och det tror jag nog att jag lyckades med! 

Nu kaffe, tända ljus.. Ja endast mamma är vaken (då blir det nyhetsmorgon) 


God Jul till alla er som tittar in här! 

Liknande inlägg