En somrig fin balkong. Enkelt inredd men ändå ser den så mysig ut. Gillar förstås trälådorna som är på varandra. Bild från Alvhem mäkleri 
 
Idag hade vi 5-årskalas med 14 barn! Det viktigaste för Emilia var fiskedamm, dansstop och att hon skulle få en barbietårta! Det fick hon. barbietårtan fick avhandling sockerkaksbotten, chokladmousse och banan. Hon var väldigt nöjd då hon inte gillar bär kändes det bra att ha med smaker hon tycker om. Vi hade även ett fat med laktosfritt, en Barbie höll upp en söt skylt för att visa vad som var laktosfritt. Allt var glutenfritt utom köpeskakorna ;-)
 
Jag gjorde även en stor tårta men inspiration av en Borg/ett slott. Jag målade på toarullar och plastade sedan in dem. Strutar blev tornens spets. Denna tårta innehöll vaniljkräm, hallon, grädde och jordgubbar. Kladdkaksmuffins, chokladbollar och lila maränger med glitterströssel fanns också med på fikabordet. 
 
Vi hade även vimplar i taket, dukar, glas och tallrikar rosa och rosa servetter med Askungen på. 
 
Förutom dans och fiskedamm så gjorde en kompis till mig ansiktsmålning på barnen. Det gick över förväntan och framförallt var Emilia nöjd! Synd att jag inte hann fota dem mer bara. 
 
 
 
 
Inte behöver man slösa pengar på blommor om man går ut och ser sig om.. Denna buketMalin mamma gjort själv och hade med sug den igår på min födelsedag! 

Liknande inlägg