Det finns en del snygga krokar, bänkar och hyllor för hallen. Men jag vill ha en lugn känsla och då krävs lite dold förvaring och det var inte lika lätt att hitta. Jag tänker mig ett klädskåp - inte en garderob? Eller kanske lite samma sak?  Eller ett plåtskåp?  Fast hellre ett vitmålat träskåp.. 

Norrgavel säljer olika skåp, detta var fint 

http://norrgavel.se/mobel/hoga-skap/


Det är lite tråkigt att man aldrig ser våran balkong.. eller ja om man är i sovrummet men där är vi bara när vi sover så något höstfix där blir det inte, men kanske man kan spara lite inspiration till den dagen vi har en uteplats/bro eller annan plats ute att pynta och fixa lite höstfin..
 
De man ser på de flesta bilderna är ljung eller annan höstplantering, fårskinn, äpplen, trälådor och ljuslyktor. Det ser riktigt trevligt ut! Eller vad tycker ni? Kanske inte alltid så praktiskt med allt det där ute, de är ju förstås lite stylade bilder inför en fotografering men vissa saker hade ju fungerat fint att ha ute en längre ti.
 
 
 
 
 
 
Bilder från hemnet
 
 
Idag blir det after work med fina arbetskamrater! Han en bra fredag! =)
 
höstdekoration, höstpyssel, uteplats,
Ska man bo centralt i Luleå då ska man bo i det här området! Detta gamla fina 20-talshus är till salu. Lite väl vitt och tråkig styling kan jag tycka men huset har fina detaljer, fönster överallt (både i dörrar, väggar och tak), fina trägolv och charmiga möbler. Sälj av husman Hagberg i Luleå och bilderna finns på hemnet just nu: 
Liknande inlägg