Försökte mig på lite marintema på midsommaraftonsdukningen! (rekordlångt ord). Ligger efter lite i bloggandet då jag gjort roligare saker än att sitta inne vid en dator.. och så har jag ju dessutom jobbat i sommar. Normalt jobbar jag med barn 6-12 år men nu har jag även lite erfarenhet av att jobba med vuxna som är i behov av hemtjänst. Hur som helst, jag ville lägga upp lite bilder från midsommarafton:
 
 
 
 
Hampasnöre runt stor glasburk, runt en mindre och så flätade servettringar med samma snöre. Vimplar i papper ritade i olika mönster, placeringskort med stansade båtar.. enkelt men fint blev det.
 
Enkelt är bra tycker jag!
 
Vimplarna i bakgrunden syns lite dåligt, men de är lite olika tjocklekar på ränderna varvat med enfärgat och nån rutig..
 
Design från Piteå (isa form) som jag vill ha; 

Bilder från Isa.nu


Funderar på att satsa gult och grått till hemmet i höst.. Då hade den gula kudden på bild varit ett måste ;-) 
Tiden går åt till att jobba, umgås med familjen, byta kök och när solen tittar fram så är vi ute förstås! Har vi tur så håller sig solen framme idag också! Enligt smhi-appen så skulle det regna igår men icke sa Nicke! Ska skynda mig att kasta ihop en sockertkaka.. jag har blivit så slö med bakandet, prioriterar annat just nu och har man inte lust att baka då kan man helt enkelt låta bli :-) Men imorgon fyller äldsta dottern år (6år!!!) så något hembakt ska det väl bli (blandat med en del köpes..)
 
Följer Lagerhaus på instagram... farligt för det ökar på vill-köpa-begäret.. men att gå på stan är jag inte heller sugen att prioritera just nu
 
disktrasa (39)
Brickor, brickor, jag älskar brickor!!!
 
 
 

Liknande inlägg